REFUND POLICY

----

DATUM VAN DE LAATSTE BIJWERKING: 12 FEBRUARI 2020

Geeft u terug.

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw product, heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren en het geld terug te vragen. U kunt elk product (zoals hieronder gedefinieerd) dat u op Sweetlegging.NL heeft gekocht retourneren in overeenstemming met de onderstaande voorwaarden:

Een retourautorisatie moet worden aangevraagd binnen 14 dagen na de datum van levering. U dient contact met ons op te nemen via info@hotlegging.nl om een RMA aan te vragen en te ontvangen.

Het retourautorisatienummer moet samen met uw geretourneerde product worden meegestuurd.
Zodra een RMA is ontvangen kunt u het artikel retourneren en ons een e-mail sturen met de RMA en de tracking# zodat we uw retour kunnen volgen.

Je moet het product binnen 14 dagen na ontvangst van de RMA terugsturen naar het opgegeven adres om een terugbetaling op jouw kosten te ontvangen.

Geretourneerde Producten moeten in goede fysieke conditie zijn (niet fysiek gebroken of beschadigd). Alle accessoires die oorspronkelijk bij uw aankoop zijn meegeleverd, moeten bij uw retourzending worden meegeleverd.

Aanvullende voorwaarden:

Verzend- en behandelingskosten, kosten voor cadeaupapier en betaalde belastingen (zoals de staat, de douane of de btw) worden niet terugbetaald.

U bent verantwoordelijk voor en moet alle verzendkosten vooraf betalen en u neemt het risico van verlies of beschadiging van het geretourneerde product of de geretourneerde producten op zich tijdens het transport naar Sweetlegging.NL.

Indien u een Product terugstuurt naar Sweetlegging.NL (a) zonder retourautorisatie van Sweetlegging.NL of (b) zonder alle onderdelen en accessoires die oorspronkelijk bij uw aankoop zijn inbegrepen, behoudt Sweetlegging.NL zich het recht voor om ofwel de acceptatie van een dergelijke retour te weigeren ofwel u een herbevoorradingsvergoeding van 30% van de oorspronkelijke prijs van het Product(en) of de verkoopwaarde van de ontbrekende onderdelen en accessoires in rekening te brengen, afhankelijk van welke van beide het hoogste is.

Indien het product is gekeurd en in goede staat is bevonden, behoudt Sweetlegging.NL zich het recht voor om u 30% restocking fee in rekening te brengen. Deze vergoeding dient ter dekking van de kosten van arbeid en het opnieuw verpakken van een product dat in goede staat is bevonden.

Niet-retourneerbare artikelen:

Cadeaubonnen
Downloadbare softwareproducten
Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Om uw retourzending af te ronden, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden toegekend (indien van toepassing)

Boek met duidelijke tekenen van gebruik
CD, DVD, VHS-band, software, videospelletje, cassettebandje of een geopende vinylplaat.
Elk item dat niet in de originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

Restituties (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je goedgekeurd bent, dan wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch binnen 5-7 dagen een tegoed op je creditcard of de originele betaalmethode gestort.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is gepost.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost. Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft nog steeds uw terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@hotlegging.nl.

Verkoopartikelen (indien van toepassing)

Alleen reguliere geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen verkoopartikelen niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)

Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het artikel moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@hotlegging.nl en wij zullen je verdere instructies geven over waar je het artikel moet terugsturen voor een omruiling. Houd er rekening mee dat we niet meer dan 14 dagen na de datum van levering kunnen ruilen.

Geschenken

Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en direct naar u wordt verzonden, ontvangt u een cadeautegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je gemaild.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaubonhouder de bestelling naar zichzelf heeft laten versturen om deze later aan jou te geven, sturen we de cadeaubon terug en zal hij/zij je retourzending bekijken.

Heb je nog vragen over je retourzending? Neem dan contact op met de klantenservice via info@hotlegging.nl.

----